SXS CF Moto Moto Tracker 800 EPS ’20

Még több információ a CF Moto Tracker 800 EPS ’20-ról

CF Moto Tracker 800 EPS egy SXS utility-rekreációs amely a normál Tracker 800 modell specifikációit veszi át és hozzáadja az EPS elektronikus szervokormányt, amely javítja a kezelhetőséget, a motoros kényelmét és csökkenti a motoros fáradtságát egy nehéz munkanap végén. Ez az SXS 4×4 modell megtartotta a 800 köbcentiméteres, 62 lóerős, 8 szelepes SOHC V-Twin motort, a nagy teljesítményű CVT automata sebességváltót, a független, kettős A-lengőkaros felfüggesztést, az állítható ülést és a csörlőt. Mindezt modern dizájn egészíti ki, többféle színválasztékkal, így a, CF Moto Tracker 800 EPS ideális partnerré válik a nehéz terepen végzett munkákhoz, ahol a hagyományos járművek nem férnének el.

Az ár tartalmazza: csörlő, 14 colos alumínium kerekek, oldalsó ajtók, CVTech, EPS szervokormány, szélvédő, tető, vonócsap

A narancssárga és álcázó színek ára + 100 euró bruttó.

UTC CF Moto eladó és részletekben is megvásárolható. Garancia 2 év.

A modell T1 (traktor) homologizációval rendelkezik: maximális sebesség 60Km/h, maximális súly 600Kg. A járművet a tulajdonos lakóhelyének területi körzetében lévő városházán regisztrálják, és sárga alapon fekete számokkal és betűkkel ellátott számokat kap.

Ügynök

Üzenet küldése

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.